Відбулось урочисте відкриття залізничної станції "Лисичанськ" (фото)

Сьогодні, 20 листопада, відбулось урочисте відкриття залізничної станції «Лисичанськ» після ремонту. Під час заходу Лисичанський міський голова Сергій Шилін та керівництво Державної адміністрації залізничного транспорту України і ДП «Південна залізниця» урочисто відкрили відремонтовану будівлю залізничної станції.

Зазначимо, що ремонт будівлі було зроблено за кошти «Укрзалізниці». Зокрема, замість старих вікон були встановлені нові — пластикові, оновлено систему опалення, виконано роботи з благоустрою прилеглої території, збільшено кількість місць у залі очікування тощо.

Окрім того, під час зустрічі Сергій Шилін та керівництво «Укрзалізниці» обговорили питання організації залізничного сполучення з Лисичанськом, які викликають занепокоєння мешканців нашого міста. Підсумком зустрічі стало досягнення попередньої згоди щодо організації зручного для мешканців регіону графіку руху приміських та міжміських поїздів, телефонного зв’язку на станції та відкриття каси попереднього продажу квитків у центрі міста.

Від імені лисичан міський голова Сергій Шилін подякував залізничникам за докладені зусилля задля відновлення залізничної станції та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.