У Лисичанську відбулась презентація відремонтованих приміщень Міського Палацу культури (фото)

27 лютого в Лисичанському міському Палаці культури відбулась урочиста презентація відремонтованих приміщень.

У заході взяли участь Лисичанський міський голова Сергій Шилін, секретар міської ради Едуард Щеглаков, заступники міського голови Ігор Ганьшин та Андрій Якимчук, керуючий справами Олександр Савченко, заступник Голови Луганської обласної державної адміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк, програмний координатор міжнародної організації з міграції Естер Руіз де Азуа, представники МОМ Олег Чугай та Володимир Кузка.

В рамках Проекту «Підтримка стабілізації громад на Донбасі», який фінансується Міністерством закордонних справ Японії у міському Палаці культури було відремонтовано літературно-музичну вітальню, кімнату любительських об’єднань «Оксамит» та «Сезон дощів», кімнату звукозапису, кабінет естрадного вокалу, позашкільного відділу та клас народного танцю.

Розпочалось свято із запального флешмобу «Всі ми Лисичани!», по закінченню якого була перерізана стрічка.

Колектив Палацу культури підготував для гостей святковий концерт, в ході якого міський голова Сергій Шилін подарував програмному координатору МОМ Естер Руіз де Азуа картину зі скла, на якій зображено герб міста Лисичанська.

Сергій Іванович подякував усім, хто приймав участь у реалізації Проекту. «Завдяки цьому Проекту та проведеному ремонту покращились умови для культурного розвитку молоді міста. Крім того, Палац культури поновив свою матеріально-технічну базу, що без сумнівів, підніме на якісно новий рівень можливості колективу. Дякую Вам за небайдуже ставлення до нашого міста та проблем його мешканців», — зазначив міський голова.

В фойє ПК всі присутні мали змогу переглянути фотовиставку по реалізації проекту, прийняти участь в майстер-класах від україно-японського центру, місцевих майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та переглянути відеофрагменти заходів в рамках проекту «Візьмемось за руки, друзі!» за підтримки МОМ та уряду Японії.