Лисичанська команда взяла участь в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

На початку червня команда «Гайдамаки» ЗОШ № 5 взяла участь в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив на базі Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус ім. Героїв Молодої гвардії». До м. Кремінна з’їхались 14 команд —представників міст та районів Луганщини, переможці міських етапів гри «Джура».

Програма гри була достатньо насиченою: «Впоряд» (стройова підготовка), подолання смуги перешкод, стрільба, збирання-розбирання АК-74, теренова гра, надання першої медичної допомоги, творчо-мистецькі звіти. Вечорами дружні відносини учасники команд налагоджували на дискотеці під зорями біля варти дружби.

У загальному підсумку з 8 конкурсів команда міста Лисичанська посіла ІV місце. Юні джури привезли з собою нагороди за ІІІ місце — в інтелектуальному (історичному) конкурсі «Відун»; ІІ місце — у змаганнях зі стрільби та з розбирання — збирання АК — 74; І місце у змаганнях з медичної підготовки «Рятівник» та у змаганнях «Смуга перешкод». Тож додому повернулись не з порожніми руками: з грамотами та цінними подарунками.

Команда вдячна за допомогу у підготовці до обласного етапу гри «Джура» працівникам військкомату Попову О.Б., Зінкіну П.Б; керівнику гуртка «Сокіл» Костирі П.А. та батькам Русовій М.О., Чурахіній С.В., Бутенко Т.А. за вирішення організаційних питань.

Відділ освіти Лисичанської міської ради