У Лисичанську відбувся турнір Луганської області з богатирського багатоборства "Strongman Open Challenge 2016"

16 жовтня на стадіоні «Шахтар» відбувся відкритий турнір Луганської області з богатирського багатоборства «Strongman Open Challenge 2016», в якому взяли участь спортсмени з Києва, Львова, Івано-Франківська, Харкова та спортсмени з Литви та Білорусі.

Привітали спортсменів народний депутат України Сергій Дунаєв та міський голова Сергій Шилін, які у своїх виступах зазначили, що спорт сприяє досягненню фізичної та духовної досконалості людини, виявленню резервних можливостей організму, формуванню патріотичних почуттів у громадян та позитивного міжнародного іміджу держави.

Щоб здобути звання найсильнішого, стронгменам довелося виконувати різноманітні вправи, а саме:

— естафета (йок 360 кг, чурка дубова 100 кг, кантування колеса 360 кг);

 

 

 

 

 

— естафета «Оверхед» (аксель 120 кг, колода 130 кг, аксель 140 кг, колода 145 кг);

 

 

 

 

 

 

— каміння Атласа (110 кг, 125 кг, 140 кг, 160 кг за 3 хв. на висоту 135 см);

— колодязь (360 кг на 20 метрів);

 

 

 

 

 

 

— трак пул (8 тонн, ліміт 90 сек.).

 

 

 

 

 

 

За результатами змагань найсильнішою людиною визнано Олексія Новікова (м. Київ), ІІ місце у Дениса Дубровського (м. Київ), а ІІІ місце посів білоруський спортсмен Олександр Курак.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та призами. Також міський голова Сергій Шилин вручив Подяку Лисичанської міської ради Олександру Дубовому за популяризацію силових видів спорту в Лисичанську.

Зазначимо, що турнір пройшов під патронатом народного депутата України Сергія Дунаєва, за підтримки Лисичанської міської ради та керівника Федерації силових видів спорту Луганської області Олександра Дубового.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради

Фото у фотогалереї (29шт.)