У Лисичанську привітали соціальних працівників

Сьогодні, 4 листопада, під час апаратної наради міський голова Сергій Шилін привітав з професійним святом — Днем працівника соціальної сфери кращих представників галузі, побажавши їм міцного здоров’я, добробуту та миру.

«Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя та тепла. Всі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Щиро віримо, що ваша працьовитість, компетентність й надалі будуть служити людям. Низький вам уклін, шановні працівники соціальної сфери, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей і співчуття. Ви робите потрібну та гуманну справу» — відзначив Сергій Іванович.

За сумлінну працю щодо реалізації державної соціальної політики, вагомий особистий внесок у справу соціального захисту населення міста грамотами виконавчого комітету Лисичанської міської ради були нагороджені співробітники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), центру соціально-психологічної реабілітації дітей, міського центру зайнятості, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Пенсійного фонду України.

Окрім того, зазначимо, що за сумлінну працю, активну участь та вагомий внесок у розробку та реалізацію правових, організаційних та фінансово-економічних заходів із загальнообов’язкового державного соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань за результатами роботи у першому півріччі 2016 року заохочувальною перехідною відзнакою виконавчої дирекції Фонду «Краще відділення» нагороджено трудовий колектив відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Лисичанську. Також грамотою виконкому Лисичанської міської ради було нагороджено головного спеціаліста відділу медико-соціальних послуг відділення виконавчої дирекції Фонду Ірину Доценко.

Окрім того, всіх присутніх зі святом привітав Олег Городовий, голова Лисичанського міського товариства інвалідів.