Юні лисичани гідно представили проекти "Українська школа майбутнього"

Керівництво Українського дитячого центру «Молода гвардія» висловлює Подяку директорам Лисичанського педагогічного коледжу Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка Галині Міненко, Лисичанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 27 Ірині Карпенко та педагогічним колективам навчальних закладів за високий рівень навчання та різностороннє виховання молодого покоління.

Нагадаємо що, з 17 березня по 6 квітня в дитячому центрі відпочивала група дітей з нашого міста. На базі Музею Цікавої Науки у місті Одеса в рамках другої тематичної зміни центру «Мова — життя духовного основа!» відбувся Обласний конкурс шкільних стартапів, який було організовано за підтримки Департаменту освіти.

Учасниками конкурсу стали представники загальноосвітніх шкіл міста Одеси, Одеської області та Молодої гвардії. Студентка І курсу Лисичанського педагогічного коледжу Діана Околота та учениця 10-Б класу Лисичанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 27 Юлія Лямжина розробили та на високому рівні представили свої проекти з теми «Українська школа майбутнього».

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради