Афганістан - наш біль

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 31–а річниця виведення військ із Республіки Афганістан. У цей день ми вшановуємо не тільки загиблих, а і висловлюємо глибоку вдячність усім синам і донькам України, які чесно і мужньо виконували військову присягу в «гарячих точках» планети.

Напередодні підопічні Лисичанського територіального центру соціального обслуговування відвідали краєзнавчій музей, де відбулась зустріч із земляками - афганцями Вадимом Черьоміним та Іваном Кошкарьовим.

У ході тематичного заходу присутні мали змогу ознайомитись із фотографіями та архівними документами, подивитись відеоролик про події того часу та почути розповіді ветеранів Афганістану.

 

 Окрім того, керівник військово-спортивного клубу «Сокіл» Петро Костиря поділився зібраними даними про загиблих земляків. Нажаль, шість хлопців, які були призвані для проходження військової служби в Афганістані, так і не повернулися додому. Всіх загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання.

Захід закінчився переглядом відеоролика про виведення військ із Республіки Афганістан.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Ми низько схиляємося перед вашим подвигом та бажаємо вам миру, злагоди та благополуччя.

Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)