Очільник Лисичанської ВЦА Олександр Заїка вирішує питання своєчасних соціальних виплат малозабезпеченим

Колапсу не відбулось. Житлові субсидії, компенсації, грошове забезпечення та допомогу на дітей, а це понад 11,64 млн грн., жителі Лисичанська отримали вчасно.

Свою діяльність на посаді керівника військово-цивільної адміністрації міста Олександр Заїка почав із вирішення проблеми забезпечення своєчасних соціальних виплат і субсидій мало захищеним верствам населення.

З цього питання він зустрівся із заступником голови облдержадміністрації Катериною Безгинською: «Безумовно водопостачання міста — невідкладне завдання, але матеріальне забезпечення тих, для кого державна підтримка — чи не єдине джерело існування, це — абсолютний пріоритет», — прокоментував зустріч очільник Лисичанська.

Разом з Катериною Миколаївною вони передали два апарати штучної вентиляції легенів для блоку інтенсивної терапії та реанімації інфекційно-діагностичного відділення КНП ЛОР «Луганська обласна дитяча клінічна лікарня».

«Дуже радий, що мій перший робочий день почався з передачі обладнання, яке дозволить лікувати тяжкохворих дітей. Запевняю, що Ви завжди можете розраховувати на підтримку з боку влади міста. Особливо зараз, коли необхідно боротися ще й з коронавірусом», — привітав керівник ВЦА головного лікаря Світлану Ошеко.