У Лисичанську відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника

Керівник військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська Олександр Заїка взяв участь в урочистому заході з нагоди Дня рятівника, який відбувся сьогодні, 17 вересня, біля Лисичанського міського управління ГУ ДСНС.

Олександр Сергійович привітав з професійним святом працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій міста та подякував за мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань, здатність до самопожертви задля порятунку життя та здоров’я громадян.

«Стикаючись з дня на день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі людяність та гуманізм. Впевнений, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано служитимете обраній справі», - підсумував очільник міста.

 

 З нагоди свята, за сумлінне виконання службових обов’язків, особистий вагомий внесок в забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення Олександр Заїка висловив подяку військово-цивільної адміністрації міста Лисичанська:

- головному фахівцю відділу цивільного захисту Лисичанського міського управління, старшому лейтенанту служби цивільного захисту Данилу Ткачу;

- провідному фахівцю відділу цивільного захисту Лисичанського міського управління, старшому лейтенанту служби цивільного захисту Тетяні Путінцевій;

 - водію 38-ї державної пожежно-рятувальної частини, старшині служби цивільного захисту Олегу Живазі;

- начальнику караулу 38-ї державної пожежно-рятувальної частини, старшому лейтенанту служби цивільного захисту Семену Мєльнікову;

- начальнику караулу 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, лейтенанту служби цивільного захисту Данилу Санькову;

- начальнику караулу 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, лейтенанту служби цивільного захисту Руслану Слєпцову;

- начальнику караулу 64-ї державної пожежно-рятувальної частини, старшому лейтенанту служби цивільного захисту Олександру Мусі;

- начальнику караулу 64-ї державної пожежно-рятувальної частини, старшому лейтенанту служби цивільного захисту Дмитру Хмєлєнку.

 Також цього дня Олександр Заїка привітав особовий склад 2-го воєнізованого гірничорятувального загону Державної воєнізованої гірничорятувальної служби у вугільній промисловості. За сумлінне виконання службових обов’язків, особистий вагомий внесок в забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення та з нагоди Дня рятівника очільник міста висловив подяку військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ:

- командиру 2-го воєнізованого гірничорятувального загону Павлу Алейникову;

 - командиру 3-го взводу 2-го воєнізованого гірничорятувального загону Костянтину Войтовичу;

- командиру 4 взводу 2-го воєнізованого гірничорятувального загону Олегу Нікульникову;

- командиру відділення 2-го воєнізованого гірничорятувального загону Ярославу Селезньову;

- командиру відділення 2-го воєнізованого гірничорятувального загону Ігорю Білоусову.