У Лисичанську привітали учасників та переможців конкурсів «Вихователь року-2020» та «Учитель року-2021»

 Доброю традицією, що налічує десятки років, стали конкурси фахової майстерності педагогів. Вони надають можливість учителям та вихователям заявити про себе, виявити свій інтелектуальний та творчий ресурс, поділитися відкриттями та інноваціями, перейняти досвід інших.

Сьогодні, 4 грудня, у Лисичанській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №8 відбулися урочистості з нагоди нагородження учасників та переможців міського конкурсу «Вихователь року-2020» та І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».

У заході взяли участь заступник керівника військово-цивільної адміністрації (далі - ВЦА) м. Лисичанська Євген Наюк, начальник відділу освіти ВЦА м. Лисичанська Тетяна Худоба, в.о. завідувача Лисичанського методичного центру Ірина Грушевська та голова міської профспілки працівників освіти Микола Соснін та освітяни міста.

 

 Євген Олександрович привітав учасників та переможців конкурсів «Вихователь року-2020» та «Учитель року-2021», наголосив на важливості та відповідальності місії, покладеної на плечі педагогів та побажав подальших успіхів на освітянській ниві.

Усі учасники конкурсів були відзначені дипломами відділу освіти ВЦА м. Лисичанськ, а переможці та лауреати – грамотами та за сприяння керівника ВЦА м. Лисичанська Олексанра Заїки грошовими преміями.

У конкурсі «Вихователь року-2020» переможцями стали:

- І місце - вихователь дошкільного закладу №10 «Малятко» Тетяна Кузь;

- ІІ місце - вихователь дошкільного закладу №6 «Чайка» Дука Марина;

- ІІІ місце - вихователь дошкільного закладу №1 «Шпачок» Наталія Даньшова.

 У конкурсі «Учитель року - 2021» здобули перемогу:

- І місце - вчитель української мови та літератури НВК «Гарант» Наталія Ляховець;

- ІІ місце - вчитель української мови та літератури Лисичанської багатопрофільної гімназії Поліна Василега;

- ІІІ місце – вчитель математики Лисичанського багатопрофільного ліцею Андрій Михайловський.

Нагадаємо, цього року у міському турі педагогічних конкурсів «Вихователь року-2020» та «Учитель року-2021» взяли участь 15 вихователів дошкільних закладів освіти та 8 учителів шкіл міста у номінаціях «Українська мова та література», «Трудове навчання» та «Математика».

Оргкомітет конкурсів висловлює щиру подяку адміністрації ЛСШ№8 в особі директора школи Галини Никифоренко та заступника директора Вікторії Науменко за допомогу в організації свята нагородження талановитих педагогів.