В Лисичанській міській ВЦА відбулась нарада щодо обговорення підготовки проєкту будівництва міського басейну

Сьогодні, 2 листопада, під головуванням заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олега Калініна та за участю керівників структурних підрозділів відбулась робоча нарада щодо підготовки проєкту будівництва міського плавального басейну.

За результатами моніторингу недіючих басейнів було встановлено, що їх відновлення є недоцільним. Тому зважаючи на переваги локації, рівновіддаленість від центру міста, а також міст Новодружеськ, Привілля та прилеглих міст Сєвєродонецьк і Рубіжне; наявністю у майбутньому місця для паркування, зручної транспортної розв’язки, було прийняте рішення про обрання місцерозташування майбутнього басейну на місці зруйнованої будівлі Центру зайнятості.

Для реалізації проєкту з будівництва басейну треба вирішити низку питань. Зокрема, щодо передачі земляної ділянки зруйнованого Центру зайнятості до власності громади, можливість роботи басейну на існуючих електричних та водно-каналізаційних мережах тощо.

Будівництво цього об’єкту має на меті задовольнити вимоги широких верств населення, адже басейн буде призначений як для занять спортом, так і для проведення дозвілля.

Керівникам структурних підрозділів, що задіяні у підготовці проєкту, доручено підготувати необхідну документацію для подальшого подання пакету документів до Міністерства економіки України.

Сектор інформаційної політики Лисичанської міської ВЦА