Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей: у Лисичанську привітали працівників культури та майстрів народної творчості

 Сьогодні, 9 листопада, в Лисичанському міському краєзнавчому музею заступник керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Олег Калінін привітав працівників культури та майстрів народної творчості з професійним святом.

Від імені керівника Лисичанської міської ВЦА Олександра Заїки та від себе особисто Олег Вікторович подякував всім працівникам закладів культури нашої громади за сумлінну працю та безперервний творчий пошук і побажав теплоти у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

«Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне — робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною. Ви – найкращі! Ви саме ті люди, які за невеликий ресурс дарують всім нам радість і щастя та віддають всю душу своїй справі життя», - підсумував заступник керівника.

 

 У цей святковий день за активну творчу діяльність, особистий внесок у справу збереження і розвитку культурної спадщини Лисичанської територіальної громади, сприяння формуванню позитивного іміджу міста Олег Калінін нагородив Почесною грамотою Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації директора Палацу культури ім. В.М.Сосюри Валерію Козинську, директора Лисичанської централізованої бібліотечної системи Олену Шаркову, викладача музичного мистецтва Лисичанської дитячої музичної школи №2 Олену Пехоту.

Також за активну творчу діяльність Олег Вікторович висловив Подяку Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації кращим керівникам, працівникам та обдарованим учням закладів культури нашої громади.

В свою чергу начальник відділу культури Лисичанської міської ВЦА Людмила Ткаченко подякувала колегам за той безцінний вклад, який кожен вносить у розвиток культури нашої громади та нагородила Грамотами та висловила Подяку відділу культури Лисичанської міської ВЦА кращим представникам найбільш емоційної ґалузі.

Окрім того, сьогодні за участь в обласному огляді-конкурсі майстрів мистецтв та аматорів народної творчості «Луганщина – світанок України», вагомий внесок у розвиток української культурної самобутності, відродження національної самосвідомості, підтримку та розвиток різножарнового мистецтва Луганщини Лисичанська міська територіальна громада нагороджена Дипломом ІІ ступеня управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської обласної державної адміністрації. А начальник відділу культури Лисичанської міської ВЦА Людмила Ткаченко – Почесною грамотою Луганської обласної державної адміністрації – Луганської обласної військово-цивільної адміністрації за значний особистий внесок у розвиток національної культури на Луганщині.