Дякуємо за Україну - територію гідності та свободи!

Сьогодні, 21 листопада, у Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбувся загальноміський захід, присвячений Дню Гідності та Свободи.

Цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, воїнів, учасників двох революцій — Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе.

У заході взяли участь представники Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації, громадськість та молодь міста. Учасники заходу згадали сумні події, які відбувалися в самому серці нашої країни у 2004 та 2013 роках, справжніх патріотів Батьківщини — героїв, які віддали своє життя за прагнення змінити майбутнє нашої держави.

Історична хроніка, вірші, вокальні композиції у виконанні учасників художньої самодіяльності міста — все це повернуло присутніх у вихор подій минулих років.

Революції кардинально змінюють напрямок розвитку держави та суспільства, громадян — справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістається нам дорогою ціною — ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв, які віддали своє життя за прагнення змінити майбутнє нашої держави.

Нехай над Україною та над кожною оселею нашої територіальної громади завжди панує мирне небо і теплий сімейний затишок. Нехай історія, яка пишеться нашими вчинками, наповнюється лише світлими та щасливими подіями, а кожен герой нашої держави знаходить своє місце у серцях незламних українців.

Пам’ятаємо ціну нашої єдності, дякуємо за Україну — територію гідності та свободи.