Про роботу комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

Сьогодні, 30 листопада, під головуванням заступника керівника Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Євгена Наюка відбулося засідання комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення (далі — Комісія).

Під час засідання члени Комісії розглянули документи 4-х внутрішньо переміщених осіб, які визнані учасниками бойових дій з числа учасників АТО/ООС та звернулись за призначенням грошової компенсації.

За результатами роботи Комісії по 3-х заявах прийняті позитивні рішення про призначення грошової компенсації.

Нагадаємо, що виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, здійснюються відповідно до Порядку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.04.2018 № 280.

Також, членами комісії переглянуто раніше прийняті рішення за нововиявленими обставинами та визначено новий розмір грошової компенсації.

Станом на 30 листопада 2021 року грошова компенсація за належні для отримання жилі приміщення призначена 69 особам на загальну суму 83 103,7 тис. грн.

Управління соціального захисту населення Лисичанської міської ВЦА