У Лисичанську відсвяткували День Соборності України

 Сьогодні, 21 січня, напередодні Дня Соборності України у Лисичанському міському Палаці культури відбувся загальноміський святковий захід «В єдності – сила».

Привітати присутніх з одним із найголовніших для нашої державності свят завітав заступник керівника Лисичанської міської ВЦА Олег Калінін.

Цей день є символом об’єднання України. Символом неподільності української землі та монолітності української нації. Нехай він утвердить нас в єдності і патріотизмі, додасть кожному наснаги працювати задля блага України і добробуту нашої громади, - зазначив Олег Вікторович.

 

 Святковий настрій дарували глядачам музичні номери концертної програми у виконанні солістів та ансамблів закладів культури громади.

Також приємним подарунком для присутніх стали виставка майстрині Марії Кондратюк, арт-локація, фотозона та зона «кава-брейк».

Окрім того, сьогодні делегація Лисичанської міської ВЦА взяла участь в обласних заходах з нагоди Дня Соборності України. Лисичани долучилися до масової акції «Ланцюг Єднання» та відвідали урочистий захід у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі.