ВПО з Луганщини, що мешкають в столичному "шелторі-хабі" в місті Києві отримали гуманітарну допомогу від Благодійної організації "Благодійний Фонд "Ми-Юкрейніанс"

– На сьогоднішній день в «шелторі-хабі», який ми відкрили на базі гуртожитку Європейського університету, мешкає 290 ВПО, з яких 58 дітей та 100 пенсіонерів. Люди фактично втратили все. Знаючи це, виконавчий директор благодійного фонду «Ми-Юкрейніанс» Надія УСТЕНКО запропонувала нашій громаді допомогу у вигляді речей, іграшок, одягу для ДБСТ, ковдр.

Завдяки плідній співпраці керівництва Лисичанської міської військової адміністрації з міжнародними організаціями, мешканці «шелтора» забезпечені речами першої необхідності.

Ми щиро вдячні за підтримку наших людей кожному, хто не залишає їх сам на сам в ці важкі часи, - розповіла заступниця начальника Лисичанської міської військової адміністрації Оксана ВОЛОШИНА.

У шелтері Європейського університету організовано куточок відпочинку з телевізором та дитячу кімнату з меблями, іграшками, канцелярією. Щотижня мешканці отримують юридичні консультації, психологічну допомогу та допомогу соціального працівника. На базі гуртожитку, на постійній основі можна отримати медичну допомогу терапевта й педіатра.

З вірою в Перемогу!

Слава Україні!

We UKrainians / Благодійний фонд «Ми - Юкрейніанс»