БФ "Запорука" надав ВПО Лисичанської територіальної громади мультиваркита засоби гігєни

Завдяки співпраці  Благодійного фонду «Запорука» та Лисичанської міської військової адміністрації Обухівський та Київський пункт накопичення та видачі гуманітарної допомоги Лисичанської міської військової адміністрації отримав для потреб переселенців 600 мультиварок.

- З Міжнародним благодійним фондом «Запорука» ми працюємо вже близько 4 місяців і зробили дуже багато роботи для внутрішньо переміщених осіб. Вчора ми отримали 600 мультиварок для Лисичанської громади, роздаємо ми їх в першу чергу інвалідам, соціально незахищеним людям, сім`ям з особливими потребами по одній на родину, - розповіла заступниця начальника Лисичанської міської військової адміністрації Оксана Волошина.

Умовою фонду є те, що отримати мультиварку можуть ВПО Лисичанської громади, які зареєстровані в Києві та Київській області. Отримати мультиварку можна за наступними адресами:

  • м.Києві на вул. М.Ушакова, 8-А (1 поверх);
  • м.Обухів, вул. Київська, 132/2.

- Також ми отримали від благодійників набори санітарної гігієни. Зараз ми їх розвозимо по нашим гуманітарним хабам. 330 наборів вже видано в м.Звягель, м.Київ та м.Обухів. Лисичанська міська військова адміністрація вдячна кожному хто допомагає мешканцям Лисичанської громади. Впевнена, що плідна співпраця з благодійним фондом «Запорука» хоч трохи поліпшить побут наших вимушених переселенців, - підсумувала заступниця начальника Лисичанської міської військової адміністрації Оксана Волошина.

А маленький Михайло, який прийшов з мамою за гуманітарною допомогою, отримав від заступниці начальника Лисичанської міської військової адміністрації подарунок.

Разом до перемоги!

Благодійний фонд Запорука