Лисичанська міська військова адміністрація вітає малечу з Міжнародним днем захисту дітей

1 червня у всьому Світі традиційно відзначають День захисту дітей. З нагоди цього свята, Благодійний Фонд «Юкрейн» подарував дітям Лисичанської громади путівки на відпочинок до сонячної Болгарії.

- 33 дитини Лисичанської громади ми проводжаємо на відпочинок до одного з мальовничих курортів Болгарії – «Сонячний берег». В таборі на дітей чекає безкоштовне проживання та харчування, а аніматори забезпечать наших діток розважальними, інтелектуальними та спортивними програмами, - розповіла заступник начальника Лисичанської міської військової адміністрації Оксана ВОЛОШИНА.

Діти незахищених верств населення та діти військовослужбовців проведуть десять незабутніх днів на березі Чорного моря.

Напередодні Лисичанська міська військова адміністрація провела мистецько-розважальний захід для дітей ВПО з Луганщини в місті Києві.

- Сьогодні День захисту дітей. Ми живемо у той страшний час, коли дітей треба захищати. І треба захищати дітей Луганщини, які дійсно бачили, що таке війна. Ви знаєте, в нас є мета - зробити життя дітей Луганщини трохи щасливішими. Вони повинні бути щасливими, - наголосив начальник Лисичанської міської військової адміністрації Валерій ШИБІКО.

Привітати малечу з Луганщини приїхала чимала кількість поважних громадських, державних, мистецьких діячів та волонтерів. Художні колективи Солом’янського районного ЦДЮТ провели для присутніх концертно-розважальну програму.

Подробиці в відео сюжеті  https://youtu.be/vB_yg6lrCAE

Тримаємо стрій, наближаємо Перемогу!

Слава Україні!