Мешканці Лисичанської міської територіальної громади долучилися до Всеукраїнської акції "Голоси дітей"

Мешканці Лисичанської міської територіальної громади долучилися до Всеукраїнської акції «Голоси дітей», яка була започаткована за ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської.

Низка заходів відбулася у закладах загальної середньої освіти громади та у хабі-шелтері для внутрішньо переміщених осіб у м. Києві, яким опікується Лисичанська міська військова адміністрація.

В рамках акції військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут разом із дітлахами виготовили власноруч та розвісили на деревах дзвіночки, які символізують голоси вбитих дітей.

- Маємо за честь, в цей день, доєднатись до малечі, яка лишилась без домівок та постраждала через агресора. Пам'ятаємо - Перемагаємо!, - зазначив у своїй промові заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський.

В нашій громаді теж, на жаль, є діти, які загинули або були поранені внаслідок агресії росії. За кожним обірваним чи скаліченим дитячим життям стоїть злочин російської держави-окупанта та її армії. Ці злочини не мають строку давності, ми впевнені, росія обов'язково понесе за них відповідальність, як і за всі свої дії проти нашої країни. Кожен має пам'ятати, що діти – це наше майбутнє.

Ми не забудемо!