Відновлювальні та ремонтні роботи по закладах освіти міста тривають

Відділ освіти Лисичанської міської ради повідомляє, що внаслідок ведення бойових дій в місті з 22 загальноосвітніх шкіл постраждало 8, з 14 дитячих садків постраждало 6. Також постраждали 2 позашкільних навчальних заклади. По інших навчальних закладах руйнувань не було, або були незначні. Основні пошкодження по навчальних закладах - це пошкодження вікон. Найбільш постраждали від обстрілів школи № 8, № 24, № 18, д/с № 8 «Світлячок», д/с № 9 «Червона шапочка» та д/с № 10 «Малятко».

На данний час по всіх постраждалих закладах освіти проводяться відновлювальні роботи. Складаються акти з указанням руйнувань та кошторисна документація. Ведеться заміна скла в пошкоджених вікнах. На данний час замінено близько 15 % скла. По інших навчальних закладах, які не постраждали від обстрілів, ведуться планові поточні ремонти з підготовки до нового навчального року.

По школі № 24, яка найбільш постраждала від обстрілів, відновлювальні роботи буде виконувати будівельна організація з Черкаської області. На данний часведуться підготовчі роботи та виконується проектно-кошторисна документація З 14 дитячих садків міста 7 зупинено на плановий ремонт. Почали працювати після ремонту д/с № 1 «Шпачок», частково д/с № 8 «Світлячок» після відновлювальних робіт. Готовий до роботи д/с № 12 «Катруся», але за відсутності електроенергії та газу не працює. За відсутності електроенергії не працює д/с № 2 «Бірюза». Інші дитячі садки міста продовжують виконувати відновлювальні та ремонтні роботи. 3 дитячих садка планують почати роботу з 18 серпня.

На данний час відновлювальні та ремонтні роботи по закладах освіти міста тривають.

Відділ освіти Лисичанської міської ради