23 червня - засідання чергової 11-ї сесії Лисичанської міської ради

23 червня 2016 року о 14.00 годині у залі засідань міської ради відбудеться засідання чергової одинадцятої сесії Лисичанської міської ради сьомого скликання.

На розгляд міської ради виносяться наступні питання:

1. Про внесення змін до міського бюджету на 2016 р.

2. Про підсумки роботи комунальних підприємств та установ міста в опалювальний період 2015-2016 рр. та затвердження заходів щодо своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 рр.

3. Про внесення змін до Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2016 рік.

4. Про виділення дотації на погашення різниці в тарифах на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, що надаються КП «ЛЖЕК № 5».

5. Про хід виконання міської програми «Репродуктивне здоров’я населення на період до 2015 р.»

6. Про регулювання земельних відносин.

7. Про внесення змін та затвердження Положення про управління праці та соціального захисту населення міської ради у новій редакції.

8. Про внесення змін до структури та штатного розпису управління праці та соціального захисту населення міської ради.

9. Про внесення змін до Порядку надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям мм. Лисичанська, Новодружеська та Привілля.

10. Про затвердження ПОЛОЖЕННЯ про ЛИСИЧАНСЬКИЙ ТЕРИТОРІ-АЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) та ПОРЯДКУ надання соціальних послуг структурними відділеннями територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

11. Про внесення змін до структури та штатного розпису Лисичанського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

12. Про звільнення від сплати за комунальні послуги ТВ Луганської обласної організації УТОГ.

21 червня 2016 року відбудуться засідання депутатських комісій Лисичанської міської ради для попереднього розгляду питань порядку денного одинадцятої сесії міської ради.