Черговий набір претендентів для конкурсного відбору по програмі ІnWent

29 листопада - 01 грудня 2010 року у рамках Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива» (далі – Програма) Секретаріатом Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва Міністерства економіки України спільно з товариством ІnWent у м. Києві планується проведення конкурсного відбору претендентів на стажування в Німеччині за групами трьох форматів:

  • тримісячне стажування зі знанням німецької мови;
  • одномісячне стажування зі знанням англійської мови;
  • одномісячне стажування для топ-менеджерів, які мають у підпорядкуванні на підприємстві або підрозділі не менше 100 осіб.

Стажування відбудеться за трьома напрямами: управління малими та середніми підприємствами, менеджмент якості, встановлення ділових контактів. Пріоритетним напрямом є встановлення економічних контактів між Україною та Німеччиною.

Планується, що у конкурсному відборі візьмуть участь як підприємці що в рамках Програми пройшли перепідготовку у вищих навчальних закладах, так і підприємці, які володіють німецькою або англійською мовами, мають вищу економічну освіту, а також досвід роботи на управлінських посадах (не менше 1 року).

Додаткова інформація та форми, необхідні для заповнення претендентом, розміщені на сайті Головного управління економіки http://economy.loga.gov/ua (розділ «Підприємництво» ? «Програма перепідготовки управлінських кадрів»). З умовами та вимогами стажування можна ознайомитися на сайті: www.inwent.org.ua («Українська ініціатива» ? «Інформація для кандидатів на стажування у Німеччині»). До складу конкурсної комісії увійдуть німецькі експерти та представники Секретаріату МЦПК.

Рекомендацію Регіональної робочої групи та консультативну допомогу щодо оформлення документів на стажування можна отримати у Головному управлінні економіки облдержадміністрації. Прийом документів (на паперових та електронних носіях) на стажування здійснюється секретарем Регіональної робочої групи за адресою: м. Луганськ, пл. ім. Героїв Великої Вітчизняної війни, буд 3-а, Головне управління економіки обласної державної адміністрації, кім. 521, тел.; 8(0642) 53-01-96, 58-55-23. Термін прийому документів – до 18.11.2010.

Телефони для довідок:

  • у Головному управлінні економіки облдержадміністрації – (0642) 53-01-96, 58-55-23;
  • у Секретаріаті МЦПК (м. Київ): (044) 285-62-89, 285-51-82. Електронна пошта: vbessar@ukr.net.

Конкурсний відбір буде проходити за адресою: м. Київ, бул. Дружби народів, 28, к. 310.