Анонс культурних та спортивних заходів з 8 по 14 березня

 9 березня о 16.00 в молодіжному хабі міського ПК «GC-HUB» розпочнеться розважальна вечірка «Hi, DJ!» до Міжнародного дня ді-джея.

10 березня о 15.00 в молодіжному хабі «BIBLIOHAB» центральної бібліотеки проходитиме онлайн захід «Ярмарок вакансій».

11 березня о 13.00 в міському ПК відбудеться година мужності «Роль жінок в історії», присвячена жінкам-учасницям Другої світової війни, а о 14.00 в молодіжному хабі міського ПК «GC-HUB» – майстер-клас з алмазного розпису.

12 березня запрошуємо відвідати:

- о 13.00 ігровий батл серед студентів Привільського професійного ліцею «Місто засинає» – в молодіжному хабі «BIBLIOHAB» центральної бібліотеки;

- о 14.00 урочисте відкриття виставки «Невідомі сторінки жіночої історії» – в міському краєзнавчому музеї у партнерстві з Музеєм жіночої та гендерної історії та ГО «Жіноча правозахисна група»;

- о 16.00 творчій вечір поета, члена Національної спілки письменників України Сергія Кривоноса «Тепло рідного дому» – в молодіжному хабі «Bibliohub» центральної бібліотеки.

13 березня відбудуться наступні заходи:

- о 15.00 майстер-клас з миловаріння «Biblio майстерня» – в молодіжному хабі «Bibliohub» центральної бібліотеки;

- о 16.00 командний турнір з настільної гри «Легенда про Мантікору» –в молодіжному медіа-хабі «Freedom-hub» ПК ім. В.М. Сосюри.

З 14 по 31 березня у міському краєзнавчому музеї працюватимуть виставки до Дня українського добровольця та Дня національної гвардії України: міні-виставка малюнків «Україна в дитячому серці» та банерна виставка «Українське військо 1917-1921» від Українського інституту національної пам’яті.

Окрім того, вихованці міської ДЮСШ візьмуть участь у наступних заходах за межами міста:

- 11 та 12 березня – у чемпіонаті області з гімнастики спортивної (м. Сєвєродонецьк);

- з 12 по 14 березня – у ХХІІІ-му міжнародному турнірі «Пам’ять» з боротьби самбо (м. Кривий Ріг);

- з 12 по 15 березня – у чемпіонаті України серед молодших юнаків з боротьби греко-римської (м. Одеса);

- 13 березня – у чемпіонаті області з дзюдо і відкритому чемпіонаті міста Рубіжне з дзюдо (м. Рубіжне) та у відкритому чемпіонаті міста Попасна з косіки карате (м. Попасна).