Німецько-український проєкт «MediaLab Donbas» відкриває реєстрацію на фотомайстерню у Лисичанську

З 17 по 22 серпня 2020 року у Лисичанську відбудеться фотомайстерня для молоді віком від 14 до 21 року. Учасниці та учасники майстерні отримають базові практичні навички роботи з фотокамерою, навчяться аналізувати та інтерпретувати візуальні зображення і створять фотоесе на тему «Вулиця, на якій я живу». Куратор фотомайстерні у Лисичанську фотограф-документаліст Сергій Полежака (Київ).

«Це вже сьоме місто у Донецькій та Луганській областях, у якому ми проводимо наші фотомайстерні. Цього літа ми провели дуже успішні майстерні у Соледарі та Бахмуті, де дівчата та хлопці навчалися створювати якісні фотоісторії. Сподіваємось, що у Лисичанську ми зустрінемо не менш здібних студентів та студенток та поповнимо нашу колекцію фотоесе з Донбасу новими роботами», — каже Олена Жерздєва, керівниця проєкту.

Навчання буде тривати з дотриманням заходів соціального дистанціювання у зв’язку з пандемією. «Прикро, що сучасні реалії пандемії не дозволяють нам проводити навчання так, як ми це робили у минулому році, але ми відносимось до ситуації відповідально та забезпечуємо заняття усіма засобами захисту: маски, дезінфекція та соціальна дистанція. Частина навчальної сесії буде проходити на свіжому повітрі та дистанційно», — коментує Антоніна Полухіна, координаторка проєкту в Україні.

Фотомайстерня у Лисичанську реалізується спільно з Лисичанським міським Палацом культури.

Подати заявку на участь можна за посиланням: https://forms.gle/CMPo1MGRD2LttNPx6

Контакти для преси:

Антоніна Полухіна, координаторка проєкту в Україні, тел.: +380 66 599 55 92. E-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Elena Jerzdeva, керівництво проєктом: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Інформація про проєкт: https://de-de.facebook.com/MediaLabDonbass/

www.medialab-donbass.com