ВідНОВА:UA. До участі запрошуються молодіжні центри та організації

Мінмолодьспортом спільно з партнерами у 2023 році продовжено роботу щодо реалізації Національної програми залучення молоді до відновлення України ВідНОВА:UA, мета якої сприяння процесам залучення молоді до відновлення України та нормалізації життя у громадах, що постраждали від війни з росією.

Програма здійснюється шляхом молодіжних обмінів, які залучатимуть молодь з різних областей України. Програма 2023 року зшиває всю країну, від Заходу до Сходу – 24 обміни, 24 громади, 3 хвилі відбору: - І хвиля обмінів - червень - липень (набір закрито); - ІІ хвиля обмінів - липень - серпень (набір закрито); - ІІІ хвиля обмінів - серпень – вересень.

Ключова мета програми обмінів – об’єднання нації, формування соціальної активної молоді та відновлення країни.

Кожен обмін триватиме 5 інтенсивних днів. Кожен день буде наповнений насиченими та цікавими активностями: відновлювальні роботи; командотворення; соціальна згуртованість; громадська участь; неформальні вечори (перегляд фільмів тощо); екскурсії по місцевості; смарт зустрічі тощо.

ВідНОВА:UA націлена на активну, драйвову молодь, від 18 до 35 років. На людей, які бажають дізнатися більше про свою країну, які не можуть всидіти на одному місці та вже відвідали багато місць й на тих, хто тільки мріє про подорожі.

Всі витрати на проїзд, проживання, харчування покриваються організаторами.

Заповнити анкету для участі у Програмі можливо за наступним покликанням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdVJXnmV3LZmI.../viewform

Міністерство молоді та спорту України