З 23 березня до 12 травня відбудеться X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

“Форум взаємодії та розвитку” - це всеукраїнський захід, заснований у 2014 році для досягнення цілей сталого розвитку, оперативної соціальної взаємодії: неурядових організацій та об’єднань, громад, медіа, бізнесу тощо.

Торік форум об’єднав понад 500 найкращих спікерів з 24 областей України, серед яких були: Державний Секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, Президент міжнародного руху «Let’s Do It World» Хейді Солба, Заступниця Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко, Ведучі ТСН, Єдиного марафону та інші.

Цьогоріч подія об’єднає понад тисячу спікерів, відбуватиметься в офлайн та онлайн форматах з трансляцією на офіційній фейсбук сторінці організаторів Let’s do it Ukraine.

Ставте нагадування у календарі, приєднуйтесь до Х Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку, долучайтесь до прямої трансляції на фейсбук сторінці Let's do it, Ukraine, обирайте організації, з якими бажаєте взаємодіяти, комунікуйте та розвивайтесь!

Зацікавились подією?

Реєструйтесь за посиланнями до 15 березня 2024 року включно.

-  Реєстрація спікерів та поважних гостей – https://forms.gle/7YjGb346iR7XGEeX9

- Реєстрація учасників та глядачів – https://forms.gle/etBEXvACk7ZYUVQt6

Детальніше про “X Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку” читайте на офіційному сайті letsdoitukraine.org та слідкуйте за новинами в соцмережах.

#letsdoitukraine #letsdoitukraineфорум