Місячник паліативної та хоспісної допомоги

У жовтні 2012 року відзначається місячник паліативної та хоспісної допомоги. В Луганській області 11 жовтня 2012 року планується проведення молебня за важкохворих та їхніх рідних у Свято-Петро-Павлівському кафедральному соборі.

15 жовтня 2012 року планується проведення прес-конференції «Паліативна допомога в Луганські області» в Луганській обласній науковій універсальній бібліотеці імені. М.Горького. Планується проведення творчої зустрічі з пацієнтами гематологічного відділення Луганської обласної клінічної лікарні, показ фільму «Бути почутим», створеного ЛОБФ імені Ю.Єненка на одному з телеканалів Луганської області.

На початку листопаду спільно з ЛОБФ імені Ю.Єненка планується проведення VIII міжнародного творчого конкурсу для молоді на хоспісну тематику «Борітеся — поборете» (положення про конкурс) та видання збірки кращих літературних творів учасників конкурсу.

Запрошується медичний персонал, волонтери, хворі та їхні рідні до участі у творчому конкурсі та молебні.

Уточнену інформацію можна получити у вересні за номером: 0992265200.

Програма заходів до Всесвітнього дня хоспісної та паліативної допомоги.

Інформація щодо проходження курсу реабілітації в Центрі дитячої ортопедії та реабілітації Державного комплексу соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. МИКОЛАЇВ.