Лисичанськ: Підсумки цьогорічної деклараційної кампанії майже вдвічі перевищили показники минулого року

«За підсумками цьогорічної кампанії декларування громадянами міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля подано 282 декларації. Сума задекларованих доходів складає 24 799,1 тис. грн.

До відповідних бюджетів громадяни Лисичанського регіону задекларували 524,8 тис.грн.податку на доходи фізичних осіб, що на 241,4 тис.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року та 91,9 тис. грн. —  військового збору», — про це повідомив начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб Управління податків і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Лисичанську Михайло Мельник.

За його словами, — «В бюджет вже додатково надійшло222,6 тис.грн., що на 52,4 тис. грн перевищує показники минулого року. Слід зазначити, що 4 мешканця м. Лисичанська задекларували доходи понад 1 млн.грн, що дало бюджету 24,6 тис. грн. додаткових надходжень».

Нагадуємо: фізичні особи, які мають право на податкову знижку за наслідками звітного 2015 року можуть заповнити і подати річну податкову декларацію до кінця поточного року, тобто до 31 грудня 2016.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську