«Деклараційні» проводи зими у Лисичанську

altХто обов’язково повинен задекларувати свої доходи, а хто має право на податкову знижку, порядок та граничні строки надання декларацій про майновий стан і отримані доходи, адресу податкової інспекції та контактні телефони, графік роботи з подовженим робочим днем до 20:00 у будні дні та з 9:00 до 15:00 у вихідні дні Центру обслуговування платників податків — про це розповідали фахівці сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську під час проведення акції «Декларуй! Україну будуй!» на центральній площі м. Лисичанська, де відбувалося свято проводів зими — масляна.

Допомагали податківцям провести цю соціальну акцію добровільні помічники, молоді волонтери — студенти Лисичанського професійно-кулінарного ліцею.

При спілкуванні із громадянами волонтери розповсюджували друковану продукцію із соціальною рекламою по декларуванню: плакати, листівки, пам’ятки. Дарували яскраві кульки із символікою декларування та примірники газети «Налоговый калейдоскоп». Акцентували увагу на тому, що у цьому році, вперше, є можливість заповнити та надіслати до податкового органу майнову декларацію через Інтернет.

«Проведення таких акцій обов’язково вплине на обізнаність громадян, і як результат — на сумлінність при декларуванні своїх доходів та відповідальне ставлення до виконання конституційних обов’язків перед державою» — впевнена завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську Людмила Величко.

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Лисичанську ДПС у Луганській області