"Я весною декларую - Україну з любов’ю будую"

У рамках кампанії «Декларування-2014», напередодні свята 8 березня, у Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Лисичанську, фахівці інспекції провели промоакцію під гаслом «Я весною декларую — Україну з любов’ю будую», повідомила начальник ДПІ у м. Лисичанську ГУ Міндоходів у Луганській області Олена Солоп.

За її словами, мета заходу — довести до свідомості громадян важливість та необхідність декларування доходів, поінформувати жителів лисичанського регіону про умови декларування доходів і майнового стану, терміни та можливості подання декларацій.

Учасники акції роз’яснювали відвідувачам Центру порядок декларування, кому необхідно надавати декларацію в обов’язковому порядку, а хто може отримати податкову знижку тощо та вручали друковану продукцію із соціальною рекламою по декларуванню, яскраві кульки із символікою декларування, примірники газети «Налоговый калейдоскоп», а жінкам, які завітали до інспекції дарували на згадку про зустріч квіти та поздоровляли зі святом .

Такий підхід справив позитивне враження на громадян. Вони дякували за нагадування про необхідність декларування, кваліфіковану допомогу та змістовну інформацію у запропонованій друкованій продукції.

«Такий креативний метод надання інформації залишиться в пам’яті громадян як приємний спогад та сприятиме своєчасному декларуванню доходів», — впевнена Олена Солоп.