Повідомлення про реорганізацію Державної податкової інспекції у м. Лисичанську Головного управління Міндоходів у Луганській області

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 09.07.2015 № 76 «Про реорганізацію територіальних органів Міндоходів у Луганській області» розпочато реорганізацію Державної податкової інспекції у м. Лисичанську Головного управління Міндоходів у Луганській області.

Пунктом 4 наказу встановлено двомісячний строк заявлення кредиторами своїх вимог з дня опублікування повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

В Бюлетені державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб —підприємців № 325 (20) 2015 р. опубліковано повідомлення про прийняття рішення уповноваженим органом щодо припинення юридичної особи Державної податкової інспекції у м. Лисичанську Головного управління Міндоходів у Луганській області.

В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб підприємців зареєстрована Державна податкова інспекція у м. Лисичанську Головного управління ДФС у Луганській області, місцезнаходження юридичної особи: 93113 Луганська область, місто Лисичанськ, вулиця Свердлова, будинок 347.

E —mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. . Телефон (06451) 70266.

Державна податкова інспекція у м. Лисичанську