Луганчани з обмеженими фізичними можливостями пройшли курс реабілітації в Карпатах

Дев’ятнадцять чоловік із Луганської області провели майже два тижні в таборі фізкультурно-спортивної реабілітації інвалідів на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру, який знаходиться в Карпатах, на висоті 900 метрів над рівнем моря.

Це стало можливим завдяки ЛРЦФКСІ «Інваспорт» спільно з Луганським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів.

Всього на оздоровлення приїхали чотири області: Херсонська, Київська, Луганська і Донецька.

«Дуже добре, що у нас в країні є реабілітаційний центр такого рівня, — розповідає начальник Луганського регіонального центру „Інваспорт“ Юрій Кравченко. — У ньому створені всі умови для проведення, як реабілітаційних таборів, так і якісних тренувальних зборів. Постараємося, щоб у цьому центрі побувало якомога більше людей з обмеженими можливостями з Луганської області. Вже наступного року плануємо збільшити кількість учасників».

У таборі хлопці щодня займалися в тренажерному залі, ходили в походи, змагалися в тенісі, дартсі та волейболі.

«Все дуже сподобалося. За час проведення табору ми практично щодня ходили в походи, насолодилися красивою природою Карпат, підтягнули свій фізичний стан в тренажерному залі, ну і поспілкувалися з хлопцями з інших областей», — поділилася враженнями учасниця Анастасія Шерстюк.

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація