Дорогі земляки!

Рідна Луганщина підходить до святкування свого Дня народження у надскладних умовах. Територія розділена лінією зіткнення, населення дезорієнтоване і дезінформоване, відсутні візії майбутнього краю. Проте період кризи — це також період нових можливостей.

Мої діди і прадіди поховані на цій землі, тут народилися мої діти. Тому я до останнього подиху буду боротися за єдність і добробут малої батьківщини.

Успіх ввіреної мені в керівництво території, розбудова мирного життя на її теренах є найкращою контрпропагандою і запорукою об’єднання Луганщини.

Ми обрали шлях консолідації зусиль влади і громадськості. На зміну політичним гаслам має прийти фахова дискусія. Голос тих, хто кожного дня своєю працею демонструє справжній патріотизм, має бути почутим.

З вітальним словом та щирими побажання добра і миру звертаюся до кожного жителя області від Троїцького до Антрацита, від Мілового до Сватового. Луганщина у нас одна! І в наших силах змінити долю рідного краю, забезпечити гідну старість батькам і дати майбутнє дітям! Сподіваюся, що 80-ту річницю створення області ми святкуватимемо єдиним родинним колом в українському Луганську!

Разом ми відновимо єдність Луганщини і змінимо країну! З Днем області!

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз