Запрошуємо до участі у фандрейзинг-челенджі

Молодіжні команди Луганщини запрошуються до реєстрації на платформі FUNdraiser (https://fundraiser.games/) та участі у фандрейзинг-челенджі, покликаному сприяти розвитку соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах шляхом розробки та фінансування проєктів молодіжних організацій, лідерів думок та активістів волонтерського руху.

По результатам челенджу буде визначено 5 команд переможців для подальшого менторського супроводу та фінансової підтримки від донорів на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості. Кожна команда отримає по 3000$ на реалізацію своєї ідеї.

Платформа FUNdraiser — це понад 100 інструментів для залучення ресурсів та управління фандрейзинговою діяльністю; це можливість опанувати різні інструменти залучення ресурсів через гру, навчання та використання підходів й документів, що відповідають міжнародним стандартам та вимогам донорських інституцій; це унікальний майданчик для пошуку партнерів з числа організацій громадянського, державного та бізнес-сектору, які опікуються питаннями розвитку молодіжного та волонтерського руху.

Вимоги до молодіжних команд:

  • 1. Вік від 14 до 35 років;
  • 2. Проживання на контрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей, а саме: Добропільська, Дружківська, Покровська, Мирноградська, Слов’янська, Сіверська, Соледарська, Торецька, Світлодарська, Мангушська, Волноваська, Вугледарська, Сартанська, Великоновосілківська, Маріїнська, Авдіївка, Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська,Новоайдарська,Троїцька,Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ), Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ);
  • 3. Мати підтверджене партнерство з молодіжною чи громадською організацією, яка має статус неприбутковості (для реалізації проєктів у разі, якщо вони отримують одне з переможних місць на Суперфіналі).

Календарний план проєкту

  • Червень -липень — реєстрація молодіжних команд з Луганської та Донецької областей на платформі FUNdraiser;
  • Липень — фандрейзинг-челендж з зануренням у вивчення стратегічного фандрейзингу;
  • 2-4 серпня — онлайн-пітчинги для 15 кращих команд;
  • 6 серпня — суперфінал у Святогірську, де буде визначено 5 переможців.

Звертаємо увагу, що фандрейзинг-челендж проводиться в рамках проекту «Цифрова навчальна веб-платформа для молоді: розробка, дизайн та адаптація», що реалізується громадською організацією «Міжнародна агенція змін» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +380971307324, email: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА