На Луганщині Сергій Наєв проінспектував роботу першого оновленого блокпоста

15 червня командувач Операції об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв спільно з заступником голови Національної поліції України полковником поліції Костянтином Бушуєвим та начальником ГУНП в Луганській області Сергієм Колесником відвідав перший переобладнаний та повністю оновлений стаціонарний блокпост Луганщини — «Лисичанськ-Бахмут».

З метою оптимізації роботи поліцейських та доданих сил, в м. Лисичанську силами Головного управління національної поліції у Луганській області та за підтримки керівництва м. Лисичанська оновлено блокпост «Лисичанськ-Бахмут», який забезпечує належні умови для пропускного режиму та виконання службових обов’язків правоохоронцями.

Інфраструктуру блокпосту максимально обладнано для комфортного проходження контролю громадянами. Це одна з головних вимог, яку поставив перед поліцейськими очільник поліції Луганщини. На пункті стоп-контролю обладнані приміщення для несення служби, відпочинку, санітарний блок та кухня. Завдяки спільним зусиллям, роботи з переобладнання та організації блокпосту були закінчені протягом двох тижнів.

Для перевірки громадян створена більша кількість робочих місць для поліцейських, що значно скорочує час перевірки та збільшує пропускну спроможність блокпосту.

Сергій Наєв позитивно оцінив результат з переобладнання посту та анонсував відкриття найближчим часом ще трьох подібних фортифікаційних споруд на Луганщині.

Костянтин Бушуєв зазначив, що за таким самим принципом будуть обладнані решта стаціонарних блокпостів на території проведення Операції об’єднаних сил.

За допомогу в розбудові та оснащені блокпосту Сергій Наєв та Костянтин Бушуєв подякували керівництву ЛОВЦА та нагородили представників органів місцевого самоврядування подяками та цінними подарунками — годинниками.

Лисичанський відділ поліції ГУНП в Луганській області