Під час пожежі в місті Лисичанську знайшли цілий арсенал боєприпасів

Снаряди калібром 45 мм із підривачем, 7 мінометних мін калібром 50 мм із підшивачем, корпус протипіхотної міни ОМЗ 2 без підривача, корпус гранати РГ 42 без підривача, корпус гранати Ф1 без підривача, корпус німецької гранати М 24 без підривача та додатковий осколковий чохол до гранати ПГД 33 — все це поліцейські вилучили з домоволодіння 78- річних жителів міста Лисичанськ.

5 серпня, до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС в Луганській області про те, що під час гасіння пожежі за адресою: м. Лисичанськ, вул. Кубанська пожежники, у дров’яному сараї, який розташовувався на подвір’ї вказаного будинку, під деревиною було виявлено ящик снарядів.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що за вищезазначеною адресою проживає подружжя з 1990 року та про те, що у них в сараї зберігалися снаряди вони не знали.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 КК України (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї).

Лисичанський відділ поліції ГУНП в Луганській області