Поліцейські затримали підозрюваних у скоєнні тяжкого злочину

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП спільно зі співробітниками Лисичанського відділу поліції встановили особистості та затримали двох чоловіків та жінку, які підозрюються у скоєнні вбивства 39-річного лисичанина. Натепер підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК України.

До поліції звернувся 65-річний батько загиблого. Чоловік розповів, що виявив понівечене тіло сина, який незадовго до трагедії приїхав у рідне місто аби провідати батьків, на присадибній ділянці свого домоволодіння.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, керівництво ГУНП та Лисичанського відділу поліції.

Під час огляду поліцейські виявили на тілі загиблого чисельні тілесні ушкодження.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили осіб, які причетні до скоєння даного кримінального правопорушення та затримали 53-річну жінку і 49-ти та 51-річного чоловіків, місцевих мешканців.

Затримані заперечували свою причетність до злочину, однак, під тиском ретельно зібраних поліцейськими доказів та свідчень, зізнались у скоєному.

Зі слів підозрюваних, того вечора вони разом із загиблим вживали спиртні напої. В ході розпиття оковитої між затриманими та їх знайомим виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки підозрювані за допомогою дерев’яної палиці та ножа завдали потерпілому чисельні тілесні ушкодження не сумісні з життям.

За даним фактом слідчим Лисичанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Подальшу долю затриманих вирішить суд.

Лисичанський відділ поліції ГУНП в Луганській області