Лисичанські поліцейські продовжують проведення профілактичних заходів щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки

Співробітники відділу поліції проводять профілактичні заходи на території міст Лисичанська, Привілля та Новодружеська, спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації, реалізацію державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, а також виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

Лисичанський відділ поліції звертається до мешканців міст та нагадує, що незареєстрована зброя — це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків. Тож скористайтесь можливістю, здайте до поліції незареєстровану зброю, що знаходиться у незаконному обігу.

Громадяни, які добровільно здадуть поліції будь-яку зброю, що зберігається незаконно, згідно ч. З ст. 263 Кримінального кодексу України, звільняються від кримінальної відповідальності.

За фактом незареєстрованої зброї, що знаходиться в незаконному обігу, необхідно звертатись до чергової частини Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області та за телефоном 050-662-92-33 або «102».

Лисичанський відділ поліції ГУНП в Луганській області