До відома виробників сільськогосподарської продукції!

 15 квітня 2020 року стартував проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств.

Ініціатори проєкту -  громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Асоціацією міст України

На спеціальному інтерактивному сайті https://rynok.in.ua/ фермери з усієї України зможуть розмістити інформацію про власну продукцію, а споживачі легко її знайти. Проєкт некомерційний, тому користування платформою є безкоштовним.

«Відкритий ринок» - це майданчик, на якому зможуть зустрітись без посередників виробники сільськогосподарської продукції та її споживачі. Він задуманий як відповідь на виклик епідемії COVID-19 та її наслідків. Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власновирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Мета проекту – допомогти пережити кризу і продовжити працювати.

З більш детальною інформацією про проект можна ознайомитись за посиланням: http://www.auc.org.ua/novyna/vidkrytyy-rynok-startuye-onlayn-proyekt-za-pidtrymky-amu

Відділ споживчого ринку