Урядова «гаряча лінія»

Для забезпечення оперативного реагування на звернення суб’єктів підприємницької діяльності щодо протиправних дій посадових осіб органів виконавчої влади на Урядовому веб-порталі www.kmu.gov.ua запроваджено «Гарячу лінію» — діалог з малим бізнесом, на яку можна зателефонувати за номером: 0-800-507-309. Дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні, дзвінки з мобільних телефонів оплачуються відповідно до тарифів операторів мобільного зв’язку.

Урядова «гаряча лінія» працює крім святкових днів та неділі за наступним графіком: понеділок-п’ятниця — з 8 до 21 години, субота — з 8 до 19 години.

Звернення на дії представників виконавчої влади можна надсилати на електронну адресу Кабінету Міністрів України E-mail: ps@ kmu.qov.ua, а також до Міністерства внутрішніх справ України Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та Державної податкової служби України Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .