Запрошуємо до участі у Форумі міжрегіонального співробітництва та інвестицій

Лисичанська міська рада повідомляє, що 26 березня 2015 року в м. Вінниці пройде Форум міжрегіонального співробітництва та інвестицій.

Мета форуму надати можливість для діалогу представникам бізнесу із зон конфлікту та Вінницької області. Форум буде сприяти вирішенню питань пошуку нових ринків збуту, залучення інвестицій, виробничої кооперації при реалізації спільних проектів та створення нових робочих місць. Запланована участь представників близько 150 компаній.

Додаткову інформацію щодо умов проведення форуму та участі у ньому можна отримати в організаційному комітеті за телефонами: +38(063)223-95-63,+38(0432)509-103 або е-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .

Враховуючи важливе значення форуму, запрошуємо Вас прийняти участь у зазначеному заході.

У разі прийняття рішення про участь у форумі представників Вашого підприємства просимо Вас у термін до 12:00 20.03.2015 надати назву (юридичної) фізичної особи, вид діяльності, ПІБ та посаду уповноваженого представника, електронну адресу та мобільний телефон учасників на електронну адресу (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ), або за телефоном7-32-15.

Управління економіки Лисичанської міської ради

Вложения:
Скачать этот файл (Programma_Foruma.doc)Programma_Foruma.doc[Программа Форума межрегионального сотрудничества и инвестиций]
Скачать этот файл (Registracionnaya_forma.doc)Registracionnaya_forma.doc[Регистрационная форма]