Про роботу комісії з контролю за реалізацією виконання Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки

Сьогодні, 11 жовтня, в Лисичанській міській раді відбулося чергове засідання комісії з контролю за реалізацією виконання Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки під головуванням керуючого справами Олександра Савченка.

Під час засідання члени комісії заслухали звіти представників Лисичанського відділу поліції ГУНП в Луганській області, Управління патрульної поліції в Луганській області, Фінансового управління Лисичанської міської ради про проведені у поточному році заходи міської програми профілактики злочинності з питання боротьби з економічною злочинністю та про досягнуті практичні результати.

Комісією визнано, що відповідальні виконавці програми профілактики злочинності виконали заходи своєчасно, на достатньому рівні та рекомендовано продовжувати виконувати в плановому режимі передбачені програмою заходи.

Про безпеку дорожнього руху доповіли представники Управління патрульної поліції в Луганській області, Управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі житлово-комунального господарства, керівниками комунальних підприємств «Лисичанский шляхрембуд» та «Лисичанськміськсвітло».

Головним аспектом обговорення стало питання приведення у відповідність до чинних норм вулично-шляхової мережі міст Лисичанська, Новодружеська та Привілля, а також нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків, і перш за все навколо шкіл та дошкільних закладів.

Також членами комісії було приділено увагу питанню відновлення дорожнього покриття після проведення ремонтних робіт підземних комунікацій комунальними підприємствами «Лисичанськводоканал» та «Лисичанськтепломережа».

За результатами обговорення проблемних у зазначеній сфері питань відповідальним виконавцям заходів програми рекомендовано налагодити більш дієву взаємодію з урахуванням несприятливих погодних умов для проведення дорожніх робіт.

Окрім того, було розглянуто питання про подальше впровадження в містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля єдиного комплексу відеоспостереження за громадськими місцями і вулицями з масовим перебуванням людей та найбільш ускладненою криміногенною обстановкою.

По всім розглянутим питанням прийняті відповідні рішення та доведені до виконавців.

Відділ мобілізаційної, режимно-секретної роботи та цивільного захисту Лисичанської міської ради