У Лисичанській міській раді пройшло засідання виконкому

Сьогодні, 16 січня, відбулось засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про опіку та піклування, про облік та розподіл житлової площі.

Члени виконкому затвердили рішення про встановлення тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для бюджетних споживачів, про організацію проведення громадських робіт у 2018 році, про реалізацію законодавства України щодо правопорушників, до яких застосовано адміністративне стягнення у виді громадських робіт та осіб, засуджених до громадських робіт. Також затвердили Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Лисичаньку, встановили цілодобовий режим роботи магазину «Квіти «Твій букет», внесли зміни до складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури у зв’язку з кадровими змінами тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».