У Лисичанську відбулось засідання чергової 24-ї сесії

Вчора, 30 березня, в Лисичанську відбулося засідання чергової 24-ї сесії Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна. В роботі сесії взяли участь депутати та їх помічники, міські голови Новодружеська та Привілля, представники державних органів влади, керівники структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, представники громадськості та засобів масової інформації.

Під час пленарного засідання були прийняті до відома звіти про виконання низки міських Програм, розглянута Програма економічного і соціального розвитку м. Лисичанська на 2017 рік, затверджені міська Програма природоохоронних заходів на 2017 рік, міська Програма щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2017-2019 роки.

На сесії міської ради були внесені зміни до міського бюджету на 2017 рік, до Плану діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік. до Програми благоустрою та економічного розвитку житлово-комунального господарства м. Лисичанська на 2017 рік, до Комплексної програми підготовки і проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2017 році, до структури та штатного розпису виконавчих органів міської ради.

Також депутати прийняли рішення про регулювання земельних відносин; про затвердження передавального акту КП «Редакція регіональної суспільно-політичної газети «Новий путь»; про звільнення від оплати за комунальні послуги Лисичанської міської організації Товариства Червоного Хреста та КП «Комбінат шкільного харчування».

Депутатський корпус підтримав заяву фракції «Опозиційний блок» щодо забезпечення конституційних, соціальних та культурних прав громадян.

Окрім того, депутати доручили управлінню ЖКГ розробити проект програми розвитку електротранспорту у місті Лисичанську, спільно з іншими виконавчими органами міської ради підготувати проекти рішень щодо фінансування КП «Електроавтотранс» та винести ці питання на позачергову сесію міської ради.

З усіма рішеннями сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органы власти» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».