Міжнародна універсальна виставка-ярмарок "Весна в Гомелі"

До уваги керівників підприємств, установ і організацій!

Повідомляємо, що 18-21 травня 2010 року відбудуться ХI Міжнародна універсальна виставка-ярмарок «Весна в Гомелі» та VII Гомельський інвестиційний форум в м. Гомель (Республіка Білорусь) за сприянням Гомельського облвиконкому та Гомельського відділення Білоруської торгово-промислової палати.

Мета виставки – демонстрація і просування новітніх зразків продукції, пошук ділових партнерів, встановлення взаємовигідних торгово-економічних контактів між регіонами Росії, України, Білорусі, країнами СНД та Євросоюзу.

У 2009 році експонентами виставки стали 200 іноземних представників ділових кругів, офіційних делегацій, фінансових і консалтингових компаній, підприємств та організацій з 22 країн світу.

Тематика виставки не має обмежень і дозволяє представити весь асортимент продукції виробничо-технічного призначення і товарів народного споживання.

У програму виставки включені презентації фірм, новітніх товарів і послуг, проведення бізнес-семінарів зустрічей. Учасники виставки зможуть взяти участь в конкурсі з наступних номінацій: краще оформлення стенду, краща презентація продукції, найоригінальніший продукт (товар, послуга), приз глядацьких симпатій.

У виставці візьмуть участь підприємства всіх областей Білорусі, регіонів Росії, України, Молдови, Прибалтики, країн далекого зарубіжжя.

Також інформуємо про те, що у зазначеному заході візьме участь офіційна делегація Луганської області.

У разі зацікавленості пропонуємо взяти участь у вищевказаних заходах та про результати рішення письмово та електронною поштою (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ) проінформувати до 28.04.2010 відділ європейської інтеграції та виставкової діяльності Головного управління економіки облдержадміністрації та управління економіки Лисичанської міської ради (електронна пошта (Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ) Телефон для довідок: 0 (642) 53-80-52.

Заявки приймаються виключно в електронному вигляді.

Начальник управління економіки О.Ю.Лєснов