Питання про припинення постачання електричної енергії на об'єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал» розглянули на місцевій комісії з питань ТЕБ та НС

Вчора, 20 лютого, у Лисичанській міській раді відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Головне питання порядку денного — припинення постачання електричної енергії на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал».

Незважаючи на вимоги Закону України «Про санітарне та епідеміологічне благополуччя населення» та Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», в яких йдеться про заборону відключення об’єктів питного водопостачання та водовідведення від системи енерго-, газо-, теплопостачання, як об’єктів життєзабезпечення та стратегічного значення, вже вкотре, від Лисичанського РЕМ ТОВ «ЛЕО» надійшло попередження про часткове припинення постачання (розподіл) електричної енергії на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал» починаючи з 9.00 години 21 лютого 2019 року.

З цього питання доповіли начальник управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі ЖКГ Віталій Сахань, директор ЛКСП «Лисичанськводоканал» Максим Фатьянов. Виступили начальник відділу освіти Тетяна Худоба та заступник начальника Лисичанського РЕМ з енергозбуту Антон Панченко.

За результатами доповідей та з урахуванням обговорення, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла низку рішень, які повинні сприяти виходу із складної ситуації з електропостачання на об’єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал».

Також міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула наступні питання:

— про затвердження переліку суб’єктів господарювання, які підлягають постійному та обов’язковому аварійно-рятувальному обслуговуванню та знаходяться на обліку в Лисичанському міському управлінні ГУ ДСНС України у Луганській області;

— про затвердження переліку об’єктів, що надають населенню санітарно-гігієнічні послуги та можуть здійснювати спеціальну обробку техніки;

— про стан утримання протипожежного водопостачання об’єктів, які будуть задіяні під час проведення виборів Президента України.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися у протоколі засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (додається).