Анонс культурних заходів на наступний тиждень

20 квітня з 11.30 до 15.00 біля храму Св. Митрофанія Вороніжського відбудуться святкові заходи з нагоди Дня Христового Воскресіння – Великодня та буде закладено символічний камінь на місці розміщення майбутнього пам’ятного знаку «Козацький хрест» (до 300-річчя заснування  м. Лисичанська та 170-річчя заснування храму Св. Митрофанія Вороніжського).
Також у цей день почне працювати тематична полиця «Чорнобиль… Трагедія. Пам’ять.» у бібліотеці-філії № 8.

21 квітня у бібліотеці-філії № 5 відкриється фото-куточок «У природи - різна погода».

22 квітня у шкільних закладах міста пройде акція «Пам’ятаю дзвони Чорнобилю»ю.

З 22 по 24 квітня на стадіоні «Шахтар» проходитиме турнір з міні-футболу серед трудових колективів підприємств міста.

23 квітня об 11.40 у бібліотеці-філії № 8 розпочнеться урок-експедиція «Земля рідна – наша втіха, тож хай вона не знає лиха», а о 14-00 ПК ім. В.М.Сосюри запрошує на звітний концерт художньої самодіяльності «Весняний каприз».

24 квітня біля пам’ятного знаку «Землякам – чорнобильцям» відбудуться заходи щодо 23-ї річниці Чорнобильської катастрофи.
У літературно-музичній вітальні ПК ім. В.І.Леніна почне працювати виставка малюнків і виробів учнів та молоді, присвячена Дню Перемоги.
На водній станції пройде міська Спартакіада серед учбових закладів міста.

З 24 по 26 квітня у ДЮСШ відбудеться проведення 5-х літніх ігор Луганської області серед юнаків по бадмінтону.

25 квітня об 11.00 у ПК ім. В. І.Леніна пройде міський конкурс дитячої творчості «Крок до зірок».
У цей день о 13.00 ПК ім. В.М.Сосюри запрошує до літературно-музичної вітальні, де пройде вечір-зустріч з ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС «Трагедія сторіччя», а о 20.00 - на вечір відпочинку для молоді.

26 квітня о 16.00 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує мешканців будинку № 10 по вул. Севастопольській на ювілей «З днем народження дім», а о 20.00 - на вечір відпочинку для молоді.