Банник Марина Олександрівна - переможниця міського конкурсу «Учитель року — 2011»

У грудні 2010 року — січні 2011 року пройшов І (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2011» у номінаціях: «початкові класи», «світова література», «історія».

У конкурсі взяли участь вчителі початкових класів Гребенюк Світлана Олександрівна (ЗОШ № 2), Банник Марина Олександрівна (ЗОШ № 4), Сиухіна Олена Миколаївна (ЗОШ № 5), Безбожна Ірина Вікторівна (КЗЛСШ № 8), Федорова Валентина Геннадіївна (ЗОШ № 25), Гєєнко Наталія Сергіївна (ЗОШ № 30), вчителі історії Чубук Світлана Віталіївна (ліцей), Клементьєва Наталія Михайлівна (ЗОШ № 13), вчитель зарубіжної літератури Єгорова-Москалік Вікторія Вікторівна (ЗОШ № 7).

Організовано та проведено конкурс Лисичанським методичним центром. До складу оргкомітету та журі міського конкурсу увійшли методисти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, керівники міських методичних об єднань та педагоги-фахівці.

Конкурс проходив у три етапи. На першому етапі конкурсу журі за кожною номінацією розглядало та оцінювало матеріали претендентів відповідно до переліку та проводило співбесіду за фахом, що дало змогу не тільки визначити обізнаність учителя в сучасних освітніх технологіях, а й зрозуміти, наскільки вчитель використовує їх сам.

На другому етапі конкурсу конкурсанти презентували власний педагогічний досвід (публічний виступ з використанням мультимедійної презентації) та проводили майстер-клас «Я роблю це так, на якому практично демонстрували інноваційні форми та методи роботи, власний досвід, свої надбання.

За сумою набраних балів до участі у третьому етапі вийшли Банник М.О. (ЗОШ № 4), Сиухіна О.М. (ЗОШ № 5), Чубук С.В. (ліцей) та Клементьєва Н.М. (ЗОШ № 13).

На третьому етапі конкурсу кожен з чотирьох конкурсантів проводив урок в ЗОШ № 14, на якому були присутні всі члени журі. За результатами трьох етапів конкурсу переможцем у номінації «Початкові класи» стала Банник Марина Олександрівна (ЗОШ № 4), переможцем у номінації «Історія України» стала Чубук Світлана Віталіївна (ліцей).

Переможцем міського конкурсу «Учитель року — 2011» (за найбільшою сумою набраних балів) визнано Банник Марину Олександрівну (на фото), вчителя початкових класів ЗОШ № 4.

Матеріали з досвіду роботи Банник М.О. та Чубук С.В. направлені до участі в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2011».

Лисичанський методичний центр