У Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому

Сьогодні, 21 березня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання секретар міської ради Едуард Щеглаков.

Під час засідання були розглянуті питання про облік та розподіл житлової площі, взято до відома інформацію про виконання міської Програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції (АТО) на 2016 рік та про виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Лисичанська у 2016 році. Розглянуто проект Міської програми соціальної підтримки учасників АТО та членів їх сімей на 2017-2019 роки та проект Програми природоохоронних заходів на 2017 рік. Дані проекти були погоджені та рекомендовані для розгляду чергової сесії міської ради.

Також було розглянуто та затверджено перелік циклу загальноміських урочистих та культурно-мистецьких заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення і 72-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні; рішення про стан військового обліку у місті Лисичанську за 2016 рік та про організацію підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України весною 2017 року; про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років. Також члени виконкому затвердили рішення про виділення коштів на проведення другого туру обласного огляду-конкурсу майстрів мистецтв та аматорів народної творчості Луганської області «Луганщина — світанок України»; внесли зміни до складу комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, внесели зміни та затвердили у новому складі міську святкову комісію.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».