Розпорядження міського голови від 06.05.2010р. № 150

“Щодо розміщення малих архітектурних форм”

З метою впорядкування розміщення малих архітектурних форм соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності, відповідно до пункту 10 частини 1 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Постанови КМУ від 26 серпня 2009 р. № 982 «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності», керуючись пунктом 1 частини 4 статті 42, частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Управлінню економіки (Лєснов О.Ю.) у строк до 01 серпня 2010 р. підготувати проект регуляторного акту «Про Порядок розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в м. Лисичанську» та аналіз його регуляторного впливу.

2. Управлінню власності (Гречко Т.О.) у строк до 01 серпня 2010 р. розробити проект договору особистого строкового сервітуту до «Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в м. Лисичанську».

3. До затвердження Лисичанською міською радою Порядку розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності в м. Лисичанську, під час прийняття рішень щодо розміщення малих архітектурних форм, управлінню архітектури і містобудування (Ломако М.М.), управлінню власності (Гречко Т.О.), управлінню економіки (Лєснов О.Ю.) керуватися у своїй діяльності «Порядком розміщення малих архітектурних форм для провадження підприємницької діяльності» затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2009 р. № 982.

4. Відділу інформаційного забезпечення (Ринза Н.О.) забезпечити оприлюднення даного розпорядження на офіційному сайті Лисичанської міської ради (http://lis.gov.ua/) у п’ятиденний строк з моменту його підписання.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова С.В. Дунаєв